• Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

MeoGamingTR Forum

Teknolojide Son Kullanıcının Kalesi!
  1. MeoGamingTR
  2. Şerlok! Bilinen Anketçi
  3. MeoGamingTR - Hoş Geldiniz
  4. Perşembe, 30 Kasım 2023
  5.  E-posta abonesi olun
Euro Truck Simulator 2 için 1.49 güncellemesinin yayınlandığını ve artık Steam'de mevcut olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güncelleme, aşağıda öne çıkan hata düzeltmelerini, değişiklikleri ve yeni içeriği içermektedir; bu nedenle, okumanızı öneririz!

Resim1.jpg

Bu fırsattan yararlanarak Açık Beta döneminde katılan, geri bildirimde bulunan ve hata bildiriminde bulunan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Değerli katkılarınız ince ayarlar yapmamıza, değişiklikler yapmamıza ve ilk seferde gözden kaçırmış olabileceğimiz bazı hataları gidermemize yardımcı oldu. Artık çalışmanızın meyvelerinden tam olarak yararlanmaya başlayabileceğinizi umuyoruz.



HDR Skybox'lar, Ay ve Yeni Hava Durumu Efektleri

Öncelikle ve en önemlisi, birçok istekten sonra, gece gökyüzümüze Ay'ı (geri) ekledik! Sanal kamyon taşımacılığı maceralarınıza ekstra bir gerçekçilik ve merak katmanı katan ince ama dikkat çekici bir dokunuş. İlginçtir ki, basit bir eklenti gibi görünebilecek Ay'ın bir süredir bazı önemli zorluklara yol açtığını belirtmekte fayda var. Ay'ı gece gökyüzüne entegre etmek, diğer şeylerin yanı sıra ay ışığının dökümünü, oluşturulmasını ve hesaplanmasını, uygun evreleri, su kütlelerindeki yansımaları yönetmeyi, ıslak yollarla uğraşmayı ve ayna efektlerini ele almayı gerektiriyordu.


[ Resim2.jpg br />
Buna ek olarak gece gökyüzünü de yeniden tasarladık, hafifçe parıldayan dinamik yıldızlar ekleyerek gece deneyiminin genel özgünlüğünü artırdık.



Ayrıca gökyüzü kutularının artık Yüksek Dinamik Aralık (HDR) olacağını, bunun da gökyüzünde daha zengin, daha canlı renklerin olacağı ve hava durumu görsel efektlerimizin de bir yükseltme aldığı anlamına geldiğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gök gürültülü fırtınalar artık daha sürükleyici bir deneyim sunan görünür şimşekleri de içeriyor. Ve belirli bölgelerde gece gökyüzüne dikkat ettiğinizden emin olun, fark edecekleriniz sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir.


[ Resim7.jpg br />

Özetlemek gerekirse, tüm bu değişiklikleri gösteren özel bir video da hazırladık. Daha önce yayınladığımız özel blog yazısı ile birlikte kesinlikle incelemeye değer!



İkinci El Kamyon Satıcıları
Ayrıca çok talep edilen başka bir özelliği sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kullanılmış Kamyonlar artık ana menüde hemen mevcut olacak ve sizi yepyeni araçlara kıyasla daha bütçe dostu kamyon seçeneklerine götürecek. Bununla birlikte, bu kullanılmış kamyonlar, yıldız derecelendirmeleri ve çeşitli parçalardaki hasarın ayrıntılı bir dökümünü sağlayan ayrı bir pencere ile gösterilen bir miktar kilometre ve aşınma ile birlikte gelir.

[a Resim11.jpg r />
Bu özellikle birlikte gelen en önemli değişikliklerden biri de geliştirilmiş hasar ve onarım sistemidir. Geçmişte yaklaşımımız çok basitti; tek tek parçalar, yüzde olarak temsil edilen hasar biriktiriyordu ve yüzdeyi sıfıra sıfırlayarak bunları onarabiliyordunuz. Ancak 1.49 güncellemesiyle birlikte parçalarda üç tür hasar birikecek

Hasar: Bu tür hasarlar, daha önce olduğu gibi standart onarımlarla giderilebilir.
Parça Aşınması: Bileşenlerde önemli miktarda aşınma ve yıpranma biriktiğinde bunları değiştirmek isteyeceksiniz.
Kalıcı Aşınma: Kalıcı aşınma, tüm araçtaki sistemik yaşlanmayı ve aşınmayı temsil eder. Yalnızca aracın tamamının Tamamen Yenilenmesiyle iptal edilebilir. Bu daha pahalı bir prosedürdür ancak kamyonunuzu ve römorkunuzu ilk günkü durumuna döndürmenin tek yoludur.


Geliştirilmiş hasar sistemiyle birlikte araç bakımı üzerinde daha fazla kontrol sağlanır. Artık kararınıza göre hangi parçaların onarılacağı veya değiştirileceği konusunda bilinçli seçimler yapabilirsiniz. Alternatif olarak, kamyonunuz veya treyleriniz için en iyi onarım stratejisi için profesyonel tavsiye alma seçeneğiniz de vardır.

Mutlu (kullanılmış) kamyon taşımacılığı!

Tuş Bağlama Değiştiricileri

1.49 ile birlikte gelen çok talep edilen bir diğer özellik ise Tuş Bağlama Değiştiricilerinin tanıtılmasıdır! Daha önce menüde yeni bir bağlama oluşturduğunuzda, bir eylem için yalnızca tek bir tuş atayabiliyordunuz. 1.49 güncellemesiyle artık bir eylemi bağlamak için tuş ve değiştiricilerin bir kombinasyonunu kullanma seçeneğine sahip olacaksınız. Örneğin, isterseniz ışıklarınızı açmak için artık Shift + L tuşlarını atayabilirsiniz!


Bu, kullanmanız için yepyeni bir tuş bağlama kombinasyonları dünyasının kapılarını açarak daha fazla ciltleme seçeneğine olanak tanır, ancak hepsi bu kadar değil! Artık kısa basma ve uzun basma tuşlarını bağlama seçeneklerine de sahip olacaksınız. Tuşa basılı tutmak uzun basış olarak algılanacak ve bir düğmeye normal şekilde basmak kısa basış olarak algılanacaktır.


Bu değişiklikten yararlanan tek çevre birimi klavyeler değil. Kontrolörler de bu yeni özelliği kullanabilecek!

Otomatik Farlar

Bu güncellemeyle birlikte sunmaktan mutluluk duyduğumuz bir diğer özellik ise Otomatik Far seçeneği. Kamyonun etrafındaki ortam ışığı belirli bir eşiğin altına düştüğünde farlarınızı açan nispeten basit bir özelliktir.

Seçenek değiştirilirse, park lambalarına yönelik ışık düğmesi konumunuz otomatik ışıklarla değiştirilir, böylece diğer düğme konumlarıyla ışıklarınızı kapatmaya veya farlarınızı açmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca Otomatik Uzun Farların eklenmesini de sunduk. Bu özellik, önünüzde bir araç olduğunda (hem şeridinizde hem de karşıdan gelen) uzun farlarınızı geçici olarak devre dışı bırakır ve araç yeterince uzaklaştığında tekrar açar.

Bu otomatik uzun farlar, uzun far anahtarını çevirdiğinizde otomatik farlarınız açıldığında veya farlarınızı manuel olarak açtığınızda etkinleştirilir (otomatik far seçeneğinin kapalı olması durumunda, uzun farlar yalnızca farlar manuel olarak etkinleştirildiğinde çalışır). Yolda seyahat ederken kullanabileceğiniz bu basit ama kullanışlı özelliği beğeneceğinizi umuyoruz!

Değişiklik günlüğü

Görsel
HDR Skybox'lar, Ay ve Yeni Hava Durumu Efektleri

Araç
Otomatik Farlar

Diğer
İkinci El Kamyon Satıcıları
Tuş Bağlama Değiştiricileri
Ekler
Bu iletiyi değerlendirin:
Yorum
Henüz bir yorum yapılmamış.


Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!

Kategoriler

MeoGamingTR - Hoş Geldiniz
  1. 7 ileti
  2. 2 altkategori
İnternet Dünyası
  1. 2 ileti
  2. 2 altkategori
Torrent Oyun
  1. 185 ileti
  2. 0 altkategori
İşletim Sistemleri
  1. 8 ileti
  2. 6 altkategori
Oyun Dünyamız
  1. 2 ileti
  2. 1 altkategori
Masaüstü
  1. 3 ileti
  2. 7 altkategori
Laptop Dünyası
  1. 37 ileti
  2. 21 altkategori
PC Çevre Birimleri
  1. 5 ileti
  2. 4 altkategori
PC Benchmark Testi
  1. 2 ileti
  2. 0 altkategori
Videolarımız
  1. 2 ileti
  2. 2 altkategori
Mobil Cihazlar
  1. 1 ileti
  2. 2 altkategori
İkinci El Cihazlar
  1. 1 ileti
  2. 2 altkategori
Undervolt Reberi
  1. 4 ileti
  2. 0 altkategori
Bilim
  1. 1 ileti
  2. 0 altkategori
Kullanıcı Şikayetleri
  1. 0 ileti
  2. 0 altkategori

Forum - Hızlı Soru Sor!

Güncel Başlıklar

Ready or Not V1.0 Güncelleme Notları
1.0 nihayet piyasaya sürüldü. Giriş yapın memurlar! Aşağıdaki değişiklik g...
639 tıklanma
0 oy
yanıt
Çarşamba, 13 Aralık 2023 tarihinde gönderildi
SQUAD 7.0 YAYINDA ve SÜRÜM NOTLARI
SQUAD 7.0 YAYINDA ve SÜRÜM NOTLARI Bu güncelleme Türk Kara Kuvvetleri grubunu...
476 tıklanma
0 oy
yanıt
Salı, 12 Aralık 2023 tarihinde gönderildi
The Elder Scrolls V Skyrim İndir – Full Türkçe + T
OYUN HAKKINDA: The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition v1.5.80.0.8 Updat...
758 tıklanma
0 oy
yanıt
Torrent Oyun içinde
Perşembe, 07 Aralık 2023 tarihinde gönderildi
NOLVUS Skyrim Mod Listesi - 2 Binden Fazla Eklenti
1. Giriş Nolvus Dashboard, herhangi bir Nolvus mod listesini otomatik olarak y...
1336 tıklanma
0 oy
yanıt
Salı, 05 Aralık 2023 tarihinde gönderildi
Euro Truck Simulator 2 - 1.49 Güncelleme Notları (
Euro Truck Simulator 2 için 1.49 güncellemesinin yayınlandığını ve artık Steam'd...
773 tıklanma
0 oy
yanıt
Perşembe, 30 Kasım 2023 tarihinde gönderildi
  • #Euro Truck Simulator 2 - 1.49 Güncelleme Notları (Türkçe)
  • #ets2 1.49 güncelleme
  • #ets2 1.49 neler değişti

Foruma Hoş Geldiniz

En Çalışkanlarımız!

1
2
Furkan
3
Mert
4
Saveronn
5
Emre
6
Toprak
7
Özcan
8
knizel
9
10

Kimler Online

© 2024 MeoGamingTR. Tüm Hakları Saklıdır. İçerik Yönetimi MeoEdebiyat